voor groot en klein

Aanbod

Coaching op leefstijl

Individueel en in groepsverband
Wil je bij mij een traject voor leefstijlcoaching doorlopen? Dan kun je kiezen uit een-op-een gesprekken en coaching in groepen. Bijvoorbeeld met je partner of je kinderen. Behalve coaching op locatie behoren ook wandelcoaching en online sessies tot de mogelijkheden.

Boost your body-programma
Tijdens dit leefstijlprogramma sport je 12 weken lang 3 keer per week in een kleine groep in en in de buurt van de TrainStation sportcontainer tegenover paleis Soestdijk. Aanvullend krijg je praktische workshops over eten, bewegen, slapen en omgaan met stress. Je krijgt persoonlijke ondersteuning bij het behalen van jouw persoonlijke leerdoelen. Je wordt tijdens het traject begeleid door personal trainer Martijn Kraan (Partners in Health), slaapcoach Sigrid Ruigrok (Slaapinzicht) en mijzelf als leefstijlcoach. Lees meer.

Gecombineerde leefstijl interventie COOL
Medio maart 2024 lanceer ik, samen met collega-leefstijlcoaches Lidewij Staal en Daphne Blankestijn, het leefstijlprogramma CooL in onze woonplaats Soest. CooL is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) voor volwassenen met overgewicht (en aanvullende risicofactoren) of ernstig overgewicht. Het programma duurt twee jaar en omvat 8 individuele gesprekken en 16 groepsbijeenkomsten. Het programma wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze gezamenlijke website Leefstijlcoaching Soest.

Trainingen en workshops
Behalve voor particulieren werk ik in opdracht van bedrijven. Die kunnen mij inschakelen voor het coachen van individuele en groepen medewerkers. Ik verzorg gastlessen, trainingen, en workshops op maat, over voeding, bewegen, slaap en stressmanagement. Bedrijven kunnen ook bij mij terecht voor het opzetten en monitoren van gezondheids- en vitaliteitsbeleid. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tarieven
Een overzicht van mijn aanbod en tarieven:

Eenmalig voedingsconsult
Beoordelen en bespreken voedingsdagboek
1 sessie van 90 minuten
Online / Soest
175 euro

Individuele coaching naar een gezonde leefstijl
Kennismaking en leefstijltraject van drie tot negen maanden
Online / Soest / in bos en duin
85 euro per sessie van 1 uur

Kinderleefstijlcoaching: traject met het hele gezin
Gratis intake
Online / Soest / in bos en duin
85 euro per sessie van 1 uur

Boost your body programma
12 weken lang 3 keer per week sporten, leefstijlworkshops en persoonlijke begeleiding
Bij de sportcontainer van Partners in Health tegenover Paleis Soestdijk
425 euro per traject

Leefstijllessen voor basisschool, BSO en wijkcentrum
6 lessen van een uur
Op school
600 euro per traject

Vitaliteit op het werk
Opzetten en monitoren beleid en/of leefstijltraject met workshops en individuele coaching
Invulling op maat
Op locatie naar keuze
Prijs in overleg